Posted by & filed under News, Planning.

Planning permission has been granted by Leeds City Council for a two-storey extension to a stone-built property in Alwoodley, Leeds. The existing house forms part of a courtyard of stone and slate former farm buildings that sit within the green belt. It also benefits from a large rear garden with views across the countryside beyond. The current dispositions of rooms does not allow for a strong connection with the garden with the kitchen, staircase and bathrooms positioned against the rear wall. The extension will provide high quality living, dining and bedroom accommodation enhanced by large glazed sliding doors and windows which will provide that connection with the garden and spectacular views of the countryside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.